Recuperem
edificacions antigues

Recuperem edificacions antigues. Contemplem l'obra nova com l'ampliació d'un edifici existent, sovint indispensable per aconseguir el grau de confort requerit en els temps actuals. Com a constructora fem realitat el projecte d'un/a Arquitecte que ha redactat seguint les necessitats i els desitjos de la Propietat. No tenim límits a l'hora de restaurar i recuperar qualsevol element arquitectònic de l'edifici a la vegada que ens agrada la perfecció en els detalls constructius, els acabats, la pell de l'edifici.

La nostra formació continua ens permet estar al dia de les últimes novetats tecnològiques, de materials, en domòtica i instal·lacions d'eficiència energètica.

Per altra banda, estem especialitzats en clients estrangers, tenint un allarga experiència fent visites d'obra i reunions per videoconferència. Malgrat la distància, el client pot viure l'obra tant com ho desitgi.

ELS NOSTRES SERVEIS

 • 1

  Acompanyament en la compra de Propietats amb la finalitat que el futur propietari mitjançant el nostre coneixement pugui tenir més informació per la selecció de noves adquisicions.

 • 2

  Assessorament a Arquitectes en fase de projecte, creant opinió o contingut, anàlisi d'edificis mitjançant cales i assajos. Sovint per obtenir un bon projecte calen unes feines prèvies d'enderroc per tal de tenir un més gran coneixement de la disposició dels materials, de l'estat estructural de l'edifici, de les possibilitats. Relació coneguda com a contracte col·laboratiu amb l'equip redactor i el Client.

 • 3

  Realització de pressupostos a partir d'amidaments de projecte d'Arquitectes. A partir de l'estudi exhaustiu de cada partida d'obra tan econòmicament com temporalment per oferir les millors qualitats i rendiments.

 • 4

  Execució de projectes de rehabilitació.

 • 5

  Acompanyament al client als subministradors de la zona de materials.

 • 6

  Manteniments exclusius d'aquelles Propietats que hem actuat com a consultora. Pintura, paleteria, decoració, jardineria, neteja, servei de rebost, càterings i organització d'esdeveniments.

Pots contactar amb nosaltres per demanar-nos
assessorament, rebre més informació o fer-nos propostes.

Posem-nos en contacte