SOMNISAMIDA edificació antiga

L’equip de Somnisamida som un conjunt de professionals d’altes capacitats que ens uneix la passió pel nostre ofici, per la construcció i rehabilitació d’edificis antics i per l'història que cal preservar. Treballem amb il·lusió perquè els reptes de l’Arquitecte i del Propietari siguin els nostres reptes, i ens agrada treballar amb ells de forma estreta.

La formació contínua del personal és el pilar bàsic de SOMNISAMIDA per tal de poder oferir solucions diverses i de màxima qualitat. La nostra política és invertir en coneixement, a la vegada que fomentem el treball en equip: a SOMNISAMIDA cada persona forma part de l’engranatge que fa que l’obra avanci i es superi. 

 

Què
oferim?

Mestres d’obra especialistes en arquitectura tradicional i en noves tecnologies constructives. Posem a l’abast del nostre client transformar edificis antics preservant la seva pàtina gravada pel pas dels anys sense renunciar als requeriments de confortabilitat dels nostres temps. Treballem des de la professionalitat i la confiança, amb passió i esforç, per obtenir resultats eficients i excel·lents. Aconseguim els nostres objectius de terminis i costos gràcies a una planificació i organització d’obra detallada i acurada avançant-nos a imprevistos i contratemps.

2020 © Somnisamida