La Cura Retreats

“La masia es troba dins d’una explotació agrària de camps de llúpol i nogueres que conformen un paisatge de pagesia des de les seves finestres d’emmacats de pedra. Data del sXVI i està formada per una estructura clàssica de tres cossos i sala central al pis”

Reforma d’un hotel rural en Girona

Somnisamida participa en el projecte de reforma d'una masia a Girona. Es realitza una reforma respectuosa utilitzant materials naturals de la zona. Es converteix la masia en un hotel de deu habitacions suite destinat a estades espirituals, de cura i de repòs. Els edificis d ela masoveria s’utilitzaran per espais de massatges, sauna i sala de ioga. A la vegada que s’equipa la casa amb tota la tecnologia necessària per al confort tèrmic així com una cuina equipada amb les últimes tendències.

FITXA TÈCNICA

  • DATA EXECUCIÓ: 2018-2019
  • M2 REHABILITACIÓ: 1425 m²
  • ARQUITECTA: Arau Mediavilla Arquitectes 
  • SERVEIS PRESTATS:

Cales i comprovacions segons indicacions de l’Arquitecte per tal de realitzar un Projecte acurat.

Execució projecte.

  • El Repte

    Aconseguir fer realitat les necessitats i aspiracions dels clients amb un equip pluridisciplinar de professionals internacionals.

  • Històries curioses

    A la nostra arribada una òliba habita a la Masia , amb la qual convivim unes setmanes. Un equip de biòlegs s’ocupa de traslladar el seu niu de forma respectuosa a un altre indret del Mas. Es troba una sitja enterrada mentre es realitzant els treballs de reforç de fonaments de planta baixa.

2020 © Somnisamida