Recuperem
edificacions antigues

Recuperem edificacions antigues. Contemplem l'obra nova com l'ampliació d'un edifici existent, sovint indispensable per aconseguir el grau de confort requerit en els temps actuals. Com a constructora fem realitat el projecte d'un/a Arquitecte que ha redactat seguint les necessitats i els desitjos de la Propietat. No tenim límits a l'hora de restaurar i recuperar qualsevol element arquitectònic de l'edifici a la vegada que ens agrada la perfecció en els detalls constructius, els acabats, la pell de l'edifici.

La nostra formació continua ens permet estar al dia de les últimes novetats tecnològiques, de materials, en domòtica i instal·lacions d'eficiència energètica.

Per altra banda, estem avesats a la relació amb clients estrangers, tenint un allarga experiència fent visites d'obra i reunions per videoconferència. Malgrat la distància, el client pot viure l'obra tant com ho desitgi.

· SERVEIS ·

 • Acompanyament
  en la compra

  Posem la nostra experiència al servei dels nostres clients per acompanyar en la compra de masies i edificis antics. Oferim als propietaris tota la informació per a la selecció i compra d’una nova propietat reduint els riscos.

 • Assessorament
  a arquitectes

  Assessorament a Arquitectes en la fase de projecte d’edificis antics, fem l’anàlisi mitjançant cales i assajos per tal de tenir el millor coneixement de la disposició dels materials, de l'estat estructural de l'edifici i de les possibilitats.

 • Realització
  de pressupostos

  Realització de pressupostos per rehabilitar i construir masies i edificis antics a partir de l'estudi exhaustiu de cada partida d'obra, tan econòmicament com temporalment per oferir les millors qualitats i preus al nostres clients.

 • Realització
  de rehabilitacions

  Execució de projectes de rehabilitació de masies i d’edificis antics respectant els materials i els processos tradicionals. Construcció i reformes interiors. Actuacions exteriors i ampliacions de jardins.

 • Assessorament
  en materials

  Definició del panell de materials i components artesanals per a cada projecte. Acompanyament als proveïdors de la zona i als fabricants de materials per realitzar la selecció final amb els clients.

 • Manteniments
  exclusius

  Quan l'obra acaba nosaltres continuem prestant servei als clients. Realitzem el manteniments i reparacions de les propietats que hem actuat com a empresa constructora. Pintura, paleteria, decoració, jardineria, neteja, manteniment de piscines i servei d’acompanyament a la propietat.

2020 © Somnisamida